Class 1

Velkommen!

foto-01

Erhvervspiloter – Medical Certificate

Førstegangs udstedelse og fornyelse

eller syge/raskmelding

 

Vi er en gruppe læger, der driver et flyvemedicinsk center, et AeMC,  med beliggenhed i  Københavns lufthavn v. Terminal 3, Petersdalvej 1A. 2770 Kastrup, hver mandag, tirsdag og torsdag. Onsdage og fredage arbejder vi i Tuborg Havn, Tuborg Parkvej 2, 2900 Hellerup.

Book selv din foretrukne tid i vor booking kalender eller ring 42 500 978 så booker vi een for dig.

Gratis parkering i Rotundens P-kælder eller på Tuborg Parkvej og tilsvarende to timers gratis parkering udenfor klinikken i Kastrup Lufthavn på Petersdalvej 1A.

Vi ligger bekvemt i gåafstand fra terminal 3 og dermed togstationen i Københavns lufthavn og med tilsvarende nærhed til Hellerup Station.

Alle undersøgelser kan foretages her og derudover har vi læger med tilknytning til de  fleste specialer. De basale flyvemedicinske undersøgelser, som EKG, audiogram og blodprøver foretages naturligvis, men herudover har vi let adgang til kompliceret synsudredning på Scandinavian Eye center, egen  ørenæsehals læge, samt aftaler med andre speciallæger, herunder hjertespecialister og endelig CFR hospitalet.

Syge – Raskmelding foretages.

Regning kan sendes direkte til selskab.

Afregn samme dag, gerne mobile paymed mindre du er dækket af en firmaordning.

Førstegangsundersøgelser til class 1 udføres også. Ring gerne, hvis du er usikker på noget. Fortrinsvis udføres disse i Tuborg Havn og derfor onsdage og fredage.

Afsæt små 3 timer, da du også skal ses af vor ØNH læge og desuden forbi Scandinavian Eye Center, som er vor samarbejdspartner og nabo her i Tuborg Havn.

Bemærk at selvom bookingkalenderen markerer at vi kan tage een raskmelding eller fornyelse ind hver halve time så tager undersøgelserne altså noget længere tid og du skal derfor regne med at afsætte længere tid den dag du kommer (et par timer) .