Stofskifte Info

RÅDGIVNING OG LØBENDE KONTROL AF LAVT STOFSKIFTE

Din rådgiver vil være Anne-Mette Høj, som selv er stofskiftepatient og har været i medicinsk behandling i 6 år. Hun har været i Thyroid behandling og været formand for Stofskifteforeningen Danmark, den danske hypothyreose landsforening (DDHL) . Anne-Mette har også på vegne af Stofskiftesupport rådgivet medlemmer på en vagttelefon og denne vagttelefon vil fremadrettet blive tilbudt i doctors mod betaling. Hun har desuden siddet i bestyrelsen på Stofskiftesupport og er derfor meget kyndig på området.

Hun tilbyder rådgivning og løbende kontrol af sygdommen lavt stofskifte (hypothyreose), herunder en grundig samtale om dine nuværende symptomer, din nuværende medicinske behandling, en gennemgang af dine historiske blodprøveværdier fra sundhed.dk. samt en gennemgang af dine nyeste blodprøveværdier kontra referenceværdierne.

Har du svært ved, at holde vægten trods et normalt kalorieindtag, fryser du altid, taber du håret, føler du dig altid træt, har du hård mave, har du koncentrationsbesvær,føler du dig ofte ked af det uden grund, har du svært ved at huske, har du vanskeligt ved at blive gravid eller har du haft flere spontane aborter ? Disse mange forskellige symptomer kan være tegn på, at du har lavt stofskifte eller at du ikke er velreguleret på din nuværende stofskiftemedicin.

Har du fået stillet en diagnose ?

Har du stadig symptomer på lavt stofskifte til trods for medicinsk behandling med stofskiftemedicin ?

Har du svært ved, at tolke og forstå dine blodprøveværdier TSH, T3, T4, Frit T3, Frit T4  ?

Har du svært ved, at få taget alle de relevante blodprøver ?

Vi spørger dig altid om, hvordan du har det ! Vi lytter til dig og vi tager dine symptomer alvorligt ! Dette er vores udgangspunkt i enhver rådgivende konsultation hos os i Doctors.dk.

Vi sender dine blodprøver til analyse og svarene sendes direkte til dig og vi gennemgår efterfølgende dine blodprøveresultater med dig.

Inden du booker tid til konsultation hos os kan du om ønsket få taget en blodprøve hos din praktiserende læge for kolesterol (incl HDL og LDL), triglycerider, D vitamin-, B vitamin- og jernindhold i blodet, da patienter med lavt stofskifte kan have for behandlingskrævende værdier.

Kontakt os for en rådgivende konsultation i vores lægeklinik Doctors.dk i Hellerup på vores email eller på vores telefon 42 500 978 dagligt Mandag – Fredag fra kl. 9- kl. 15.

Tekst omkring stofskifte….